Finnish Flute Festival

TERVETULOA OSALLISTUMAAN HUIKEAAN KANSAINVÄLISEEN JÄSENTAPAHTUMAAMME!

MUSIIKKITALO, Helsinki 7.-9.10.2022

Finnish Flute FestivalFinnish Flute Festival on Suomen Huiluseuran, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja Adams European Flute Centren yhdessä tuottama, pedagogisesti painottunut jäsentapahtuma kaikille huilisteille.

Kansainvälistä tunnelmaa tapahtumaan tuovat lukuisat tunnetut huippuhuilistit ja pedagogit ympäri Eurooppaa. Luvassa on kolmen päivän ajan uskomaton kattaus mestarikursseja, luentoja, workshoppeja ja maailmanluokan konsertteja.

Kotimaista osaamista tapahtumassa edustavat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian huilupedagogit tarjoten mestarikursseja toisen asteen opiskelijoille sekä edistyneimmille musiikiopistojen oppilaille. Kotimaisesta tarjonnasta mainittakoon myös tasokkaat luennot joissa voi ammentaa oppia mm. esiintymisvalmennuksesta ja huilun huollosta sekä tehdä Alexander-tekniikka ja Pilates-harjoitteita.

Tarjolla on myös katselmus nuorille harrastajille. Katselmuksen osanottajat saavat asiantuntevaa palautetta arvostetuilta suomalaisilta huilupedagogeilta, orkesterihuilisteilta sekä alan opiskelijoilta.

Open Stage tarjoaa festivaalin aikana estradin kaikille huilisteille ikään ja soittovuosiin katsomatta. Pääset halutessasi myös mukaan soittamaan huiluorkesteriin Gareth McLearnonin johdolla.

Pääyhteistyökumppanimme Adams Flute Centre on myös paikalla Musiikkitalolla koko viikonlopun ajan. Kaikille avoin huilu-, pikkolo- ja suukappalenäyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri valmistajien soittimiin.

Tule viihtymään, oppimaan ja inspiroitumaan!

kollaasi1kollaasi2

Tarkka MestarkurssitTarkka WL Tarkka Katselmus2Tarkka konsertitTarkka YhtyeetTarkka Open StageAikataulu monsterrat pienennettyHuilunäyttely