Konsertit ja tapahtumat

Tapahtumia

finnish flute festival 2021b

2021 TFF

Tälle sivulle kerätään tietoja kiinnostavista konserteista ja tapahtumista.
Täyttämällä lomakkeen voit lähettää tiedot konsertista kätevästi sivuston ylläpidolle. Voit ilmoittaa meille myös tulevasta tapahtumasta laittamalla sähköpostia. Liitä mukaan  kuva ilmoitusta varten sekä linkki tapahtuman nettisivuille.

La 28.8.2021, klo 15.00
Pyynikkisali, Tampereen konservatorio
F.E.Sillanpään katu 9, Tampere

Tampereen huiluklubi kunnioittaa yhdistyksen perustajaa William Dyeria sekä juhlii 40 vuotista taivaltaan konsertin muodossa.

Ohjelmassa huilumusiikkia vaihtelevin kokoonpanoin ja solistein. Ohjelmassa kuullaan myös tilaussovitus suurelle huiluyhtyeelle (J.P.Lehto).

Lisätietoja tapahtuman sivulta

Ti 9.3.2021, klo 19.00
Kangasala-talo, Kangasala

Draamat kertovat tarinoita rakkaudesta ja kuolemasta. Niiden ilmaisuvoima musiikissa on ainutlaatuinen: inspiroiva, lohduttava, muistoja herättävä ja tunteita käsittelevä. Sävelet värähtelevät ihollamme ja laajentavat tajuntaamme.

Sami Junnonen, huilu
Tuomas Turriago, piano

Ohjelmassa: Mozart, Schubert, Schumann, Strauss.

Lisätietoja tapahtuman sivulta