Ostetaan ja myydään

Suomen Huiluseura tarjoaa aktiivisen ilmoitusfoorumin jäsenilleen yhdistäen käytettyjen huilujen ostajat ja myyjät. Ilmoituksen jättäjä on henkilökohtaisesti vastuussa antamiensa tietojen todenperäisyydestä sekä kaupan osapuolet toteutuneesta kaupasta. Ilmoitathan ylläpidolle, kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen. Ilmoitus poistuu automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen. SHS tarkistaa ilmoitukset ennen julkaisua.

Trevor James 3011E poikkihuilu

Trevor James 3011E poikkihuilu

Myydään vuonna 2003 ostettu poikkihuilu, joka ollut aktiivisesti käytössä vuoteen 2005 asti. Säilytetty omassa kotelossaan, joka tulee huilun mukana uudelle omistajalle. Jos kysymyksiä herää tai haluat tarkempia kuvia huilusta, niin meilillä ja puhelimella tavoittaa :)

Hp. 250€

Lepsämä, Nurmijärvi

Muramatsu EXIII RCEO

Muramatsu EXIII RCEO

Myydään uudenveroinen, virheetön Muramatsu EX. Ostettu Huilupisteestä syksyllä 2020, myydään tarpeen muututtua. Hyvä tilaisuus saada hieman jo auki puhallettu upea ja tasapainoinen yksilö. Vuosi takuuhuolto sisältyy hintaan, takuu siis voimassa.

Hp. 3390€

Johannes Sippola

Espoo

Piccolohuilu, Philip Hammiq Grenadilla

Piccolohuilu, Philip Hammiq Grenadilla

Philip Hammig puupiccolo myydään tarpeettomana. Tuli minulle muutama vuosi sitten sattuman kauppana, mutta en ole huilisti joten ei ole tarvetta. Ammattisoittajat ovat testanneet sitä kyllä ja soitin toimii moitteettomasti. Ikää tällä lienee noin 30 vuotta. Sähköpostitse lisätietoja ja kuvia. Testausmahdollisuus Kokkolassa ja joskus viikonloppuisin Multialla.

Hp. 1100€

Pietari Junttila