Kansallinen huilukilpailu

Kansallinen huilukilpailu

3.-5.11.2023, Espoo

Nuori Huilisti

Aikataulu Sarjat Säännöt Palkinnot Tuomaristo Oheisohjelma  

Suomen Huiluseura järjestää kansallisen Nuori Huilisti - kilpailun 3.-5.11.2023 Espoon Leppävaarassa yhteistyössä Musiikkiopisto Juvenalian kanssa. Kilpailuun voivat ottaa osaa Suomen kansalaiset, ja Suomessa vakituisesti opiskelevat nuoret 9-19 vuotiaat huilistit. Kilpailu huipentuu Sellosalissa pidettävään finaaliin sunnuntaina 5.11.2023 klo 15.00, jossa A-sarjan finalisteja säestää Juvenalian kamariorkesteri, kapellimestarinaan Janne Hanhijärvi. Finaaliin valitaan esityksiä myös nuorempien sarjoista. Tervetuloa kannustamaan rohkeita kilpailijoita, tutustumaan Huilupisteen soitin- ja tarvikevalikoimiin ja nauttimaan huiluntäyteisestä tapahtumasta!

 

 

Nuori Huilisti kilpailun kilpailijat on nyt valittu ja kutsukirjeet ovat lähteneet valituille. Kiitos lukuisista ilmoittautumisista ja upeista videoista! Näet listan valituista kilpailijat sivuilta. 

NH Kilpailijat

 

Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomen Huiluseura ry:n tilille FI79 2236 1800 0005 72 ja viestiksi laitetaan kilpailijan etunimi ja sukunimi.

Kilpailun pianistit ovat Esa Ylivaara ja Timo Latonen. Huomioithan, että pianisti saattaa vaihtua kilpailun eri vaiheissa. Kilpailijat voivat myös halutessaan tuoda kilpailuun oman pianistinsa omalla kustannuksella. Käyttäessäsi kilpailun pianisteja, pianonuotit tulee toimittaa 29.9.2023 mennessä pdf-tiedostoina osoitteeseen . 

Pdf-tiedosto nimetään seuraavalla tavalla: osallistuja säveltäjä teos sarja (esim. Essi Osallistuja Faure Sicilienne Sarja B.pdf). 

 NH Logot