Nuori Huilisti

Aikataulu SarjatSäännötPalkinnotTuomaristo

Suomen Huiluseura järjestää kansallisen Nuori Huilisti - kilpailun 3.-5.11.2023 Espoon Leppävaarassa yhteistyössä Musiikkiopisto Juvenalian kanssa. Kilpailuun voivat ottaa osaa Suomen kansalaiset, ja Suomessa vakituisesti opiskelevat nuoret 9-19 vuotiaat huilistit. Kilpailu huipentuu Sellosalissa pidettävään finaaliin sunnuntaina 5.11.2023 klo 15.00, jossa A-sarjan finalisteja säestää Juvenalian kamariorkesteri, kapellimestarinaan Janne Hanhijärvi. Finaaliin valitaan esityksiä myös nuorempien sarjoista. Viikonlopun aikana tapahtumassa järjestetään myös muuta yhteisöllistä oheisohjelmaa. Tervetuloa kannustamaan rohkeita kilpailijoita, soittamaan yhdessä ja nauttimaan huiluntäyteisestä tapahtumasta!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Nuori Huilisti -kilpailuun on auki 15.8.-15.9.2023. Lomake avautuu tälle sivulle, ja sulkeutuu 15.9.2023 klo 16, jonka jälkeen ei ole enää mahdollista ilmoittautua. 

Kilpailuun voivat ottaa osaa Suomen kansalaiset, ja Suomessa vakituisesti opiskelevat nuoret huilistit. Kuhunkin sarjaan ottavat osaa ne soittajat, joiden ikä kilpailun alkamispäivänä 3.11.2023 on sarjansa ikärajojen puitteissa. 

Esikarsinta tapahtuu videoiden kautta. YouTube-linkki videoon lähetetään ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. Videolla ei tarvitse soittaa kilpailun ohjelmistoa ja sen tulisi olla enintään vuoden vanha. Videon kesto on vapaa. Jokaiselle videon lähettäneelle tullaan antamaan palaute videosta, sekä tieto jatkoon pääsystä. 

Osallistumisen peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. 

Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomen Huiluseura ry:n tilille FI79 2236 1800 0005 72 ja viestiksi laitetaan kilpailijan etunimi ja sukunimi.

Kilpailun pianistit ovat Esa Ylivaara ja Timo Latonen. Kilpailijat voivat myös halutessaan tuoda kilpailuun oman pianistinsa omalla kustannuksella. Käyttäessäsi kilpailun pianisteja, säestysnuotit tulee toimittaa 6.10.2023 mennessä pdf-tiedostoina osoitteeseen .  Pdf-tiedosto nimetään seuraavalla tavalla: osallistuja säveltäjä teos sarja (esim. Essi Osallistuja Säveltäjä Teos Sarja B.pdf). Huomioithan, että säestäjä saattaa vaihtua kilpailun eri vaiheissa. 

 NH Logot