Select your language

News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Ensimmäisen Nuori Huilisti -kilpailun finaali käydään Sellosalissa Espoon Leppävaarassa 5.11.2023 klo 15.00.

Finaalikonsertti on Suomen Huiluseuran 40v. juhlavuoden päätapahtuma, jossa tuomme esille suomalaisia taitavia huilisteja sekä suomalaista huilumusiikkia. 

Finaalissa soittavat kilpailun A-sarjan kolme parasta soittajaa. Kilpailijat soittavat Carl Stamizin G-duuri konserton Juvenalian kamariorkesterin johdolla. Orkesterin kapellimestarina toimii Janne Hanhijärvi. Arvovaltaisena tuomaristona A-sarjan kilpailussa toimivat Timo Pulakka, Bernadett Bogányi, Jaana Laasonen, Päivi Väisänen ja Saara Lehtinen. 

A-sarjan finalistien lisäksi kuulemme konsertissa taitavia nuoria huilisteja myös B- ja C-sarjoista sekä hienoja suomalaisen huilumusiikin esityksiä, joita kenties ei ole aiemmin juuri kuultukaan. Nuorten lisäksi konsertissa esiintyy myös Helsingin huiluorkesteri, joka koostuu aikuisista huilunsoiton harrastajista. Orkesteria johtaa Kathy Weidenfeller.

Konsertin päätteeksi jaamme kilpailun palkinnot A-, B- ja C-sarjoissa. 

Konsertti on pääsymaksuton. Tervetuloa kannustamaan nuoria lahjakkuuksia huikeisiin suorituksiin sekä nauttimaan huiluntäyteisestä tunnelmasta! 

 

 5.11.23 Nuori Huilisiti finaali