Myydään

Suomen Huiluseura tarjoaa aktiivisen ilmoitusfoorumin jäsenilleen yhdistäen käytettyjen huilujen ostajat ja myyjät. Ilmoituksen jättäjä on henkilökohtaisesti vastuussa antamiensa tietojen todenperäisyydestä sekä kaupan osapuolet toteutuneesta kaupasta. Ilmoitathan ylläpidolle, kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen. Ilmoitus poistuu automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen. SHS tarkistaa ilmoitukset ennen julkaisua.

Huilun suukappale ("Matit")

Hiilikuitua,
huulilevy hopeaa

Hp. 500€

Matti Perttilä

Helsinki

Hyväkuntoinen, vähän käytetty. Ostettu uutena 2014. Mukana kova kotelo ja kantolaukku.

Hp 240€

/ Tampere

Myydään 7 vuotta vanha Sankyo CF201 poikkihuilu, E-mekanismi, C-jalka ja offset G. Suukappale hopeaa, loput osat hopeoituja. Kuivausliinaa lukuunottamatta kaikki huilun alkuperäiset soitinkotelon mukana tulleet osat ovat tallessa ja hyvässä kunnossa. Soitin on muutenkin virheetön. Huilu on menossa elokuussa huoltoon. Huollon yhteydessä yritetään samalla häivettää keskikappaleesta pieni pintanaarmu pois. Naarmu ei vaikuta toimivuuteen mitenkään. Huolto on huomioitu hintapyynnössä.

Hp. 2000€

Eveliina Piitulainen

0400471918
Kerava

Myydään vuonna 2014 uutena ostettu poikkihuilu Yamaha YFL 211. Suukappaleessa muutamia naarmuja ja käytönjälkiä muuallakin. Perushuollolle olisi tarve. Muuten hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 270€ (Espoo)

Kysy lisää:

Myyn Miyazawan kokohopeisen huilun. Suukappaleessa 14 karaatin kultainen huulilevy. H-jalka, ulosvedetty koneisto. Täyshuolto syyskuussa, mikäli haluaa ostaa ennen huoltoa, hinta 4900e. Huilu on hyvässä kunnossa ja testattavissa Johannes Päkkilän Huilupisteellä.

Hp. 6000€

Aapo Järvinen

Helsinki

Oppilaskäytössä, huolto v 2017. Ei aktiivikäyttöä viime vuosina/varahuiluna. Ei uutta vastaava mutta soveltuu esim. aloittelijalle. Sininen kotelo mukaan.

Hp 270€ tai järkevä tarjous.

Partanen, Lahti

Myydään kokohopeinen juuri huollettu Muramatsu DS heavy - rungolla. C-jalka, ulosvedetty koneisto. Hinnasta voi neuvotella. Kysyy lisää tietoja!

Hp. 7000€

Henna-Riikka Wacklin

Lahti/Haapavesi

Hyvä ja ehjä poikkihuilu alkuperäisellä laatikolla ja kantokassilla, nyt ollut soittamatta toista vuotta joten vaatii varmasti huollon.

Hinta: 250€

Kokkola