Köpes och säljes

Suomen Huiluseura tarjoaa aktiivisen ilmoitusfoorumin jäsenilleen yhdistäen käytettyjen huilujen ostajat ja myyjät. Ilmoituksen jättäjä on henkilökohtaisesti vastuussa antamiensa tietojen todenperäisyydestä sekä kaupan osapuolet toteutuneesta kaupasta. Ilmoitathan ylläpidolle, kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen. Ilmoitus poistuu automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen. SHS tarkistaa ilmoitukset ennen julkaisua.

Myydään

August Richard Hammig pikkolo

Olen myymässä August Richard Hammig pikkolohuiluni (malli 40114). Ammattitasoinen pikkolo, grenadilla-puinen, hopeoitu koneisto, E-mekanismi, korkea G-mekanismi.
Ostettu Soitinlaineesta v. 2016 maisteri-tutkintoa varten. Harvoin käytetty viime vuosina, huollettu (Ruotsissa) v. 2019. Erittäin hyvässä kunnossa. Hintapyyntö: 3.800€ (uutena n. 5.000€)Marraskuun ajassa kokeiltavissa pääkaupunkiseudulla (muuten Malmössä).

Hp. 3800€

Ylva Öhman