Köpes och säljes

Suomen Huiluseura tarjoaa aktiivisen ilmoitusfoorumin jäsenilleen yhdistäen käytettyjen huilujen ostajat ja myyjät. Ilmoituksen jättäjä on henkilökohtaisesti vastuussa antamiensa tietojen todenperäisyydestä sekä kaupan osapuolet toteutuneesta kaupasta. Ilmoitathan ylläpidolle, kun ilmoituksesi ei ole enää ajankohtainen. Ilmoitus poistuu automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen. SHS tarkistaa ilmoitukset ennen julkaisua.

Myydään

Armstrong 91

Myydään iäkäs mutta hyväkuntoinen, Muramatsun hankinnan vuoksi käytöstä poisjäänyt ja hieman ennen tätä huollettu Armstrong 91 huilu, runko ja suukappale sterling-hopeaa. Suukappaleessa on ollut pieni lommo, joka on oioittu viimeisen huollon yhteydessä. Hp. 250 €. , puh. 041-438 04 55.

Hp. 250€

Timo Kaitaro