Artiklar och nyhetsbrev

Suomen Huiluseuran jäsen. Luo oma käyttäjätunnus uusille nettisivuillemme! Nyt sivujen koko sisältö on avoinna kaikille, mutta syyskuusta 2020 alkaen osa artikkeleista suunnataan vain kirjautuneille käyttäjille. Käytä rekisteröityessäsi koko nimeäsi, että sinut voidaan tunnistaa seuran jäseneksi.

Suomen Huiluseura kokoontui vuosikokoukseensa suorastaan ennätysmäisellä parinkymmenen osallistujan joukolla 1.6.2020 Zoom-ohjelman kautta - tuttua hommaa, näin koronakeväänä.

Vuosikokousta oli jouduttu siirtämään ymmärrettävistä syistä, ja kiitettävästi vanha johtokunta ottikin vastuun muutamasta ylimääräisestä kuukaudesta normaalin toimintakauden jälkeen. Kiitos siitä jokaiselle!

Vuosikokous 2020Vuosikokouksen rutiininomaisten toimien lisäksi - toimintakertomusten ja vastuuvapauden myöntämisen sivussa - käsiteltiin kuluvan vuoden toimintasuunnitelma jossa isoin yksittäinen urakointi tulee olemaan Finnish Flute Festival lokakuussa 2020 Helsingissä Musiikkitalossa yhdessä Sibelius-Akatemian ja Adamsin kanssa. Maailmantilanne asettaa toki omat haasteensa mutta tällä hetkellä johtokunta tekee ahkerasti töitä jotta tapahtuma saadaan viimeistä pilkkua myöten valmiiksi mahdollisimman pian. Paikalle jo varmistuneiden ulkomaisten ja kotimaisten huippuhuilistien mestarikurssien ja konserttien lisäksi meillä on ilo suunnitella katselmusta suomalaisille musiikkiopistolaisille ja pohtia yhdessä kaikkien huilistien kanssa luentojen sisältöä - otamme ilolla kaikki ideanne vastaan kiinnostavista aiheista ja luennoitsijoista!

Jäsenmaksut säilyvät ennallaan myös vuonna 2020. Jatkossa kokouskutsu vuosikokouksiin tulee sähköpostilla ja julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa joka toistaiseksi kattaa Facebookin ja Instagramin. Kotipaikka vaihtui Merikarviasta Helsinkiin.

Vuosikokous päätti yksimielisesti ja aplodien saattamana, että pitkään seuran puheenjohtajana toiminut Annika Gummerus-Putkinen valitaan seuran kunniajäseneksi. Virtuaaliruusut ja -halaukset vielä kiitoksena ansiokkaasta toiminnasta Suomen Huiluseuran eteen!

Allekirjoittanut paneutuu jatkossa festivaaliin ja näihin nettisivujen kirjoitushommiin - kiitos luottamuksesta edelliselle vuosikokousporukalle joka minulle SHS:n puheenjohtajuuden luotti! On ollut varsin aktiivinen ja mukava vuosi, huippuporukan kanssa ollut helppo tehdä töitä.

Saimme uudeksi puheenjohtajaksi Rea Metsähonkalan, joka toimi aiemmin sihteerinä. Kiitos Realle, SHS on hyvissä käsissä!

Johtokunnan sisällä tapahtui joitakin siirtymiä; varapuheenjohtajana jatkaa Pia Tiainen, sihteeriksi siirtyy Jolanda Ojanen, taloudenhoitajaksi Tiina Rantala. Uusvanha jäsen Eeva Kunnas lupautui jäsensihteeriksi. Johtokunnan jäsenenä jatkaa Petri Alanko ja allekirjoittanut siirtyi myös jäsenen rooliin. Ilahduttavasti saimme kaksi ihan uutta ja yhden pienen tauon jälkeen uudelleen mukaan tulevan ihmisen varajäseniksi, huippua että olette mukana, Saara Lehtonen, Maisa Pasila ja Hanna Tissari!

Kiitos kuluneesta kaudesta sivuun siirtyville Hanna Turuselle, Eija Puukolle ja Mari Hirvoselle.

Vuosikokous onnistui varsin mallikkaasti etänäkin, kiitos myös kokouksen puheenjohtajalle Petri Alangolle siitä. Rutiini skypejen, zoomien, meetsien ja meetien kanssa johdattelee ainakin johtokuntaa varmasti jatkossakin käyttämään hyödykseen varsin paljon joustoa tarjoavaan tapaan kokousten järjestämisessä.