Artiklar och nyhetsbrev

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Viime keväänä Suomen Huiluseura ry aloitti säännölliset Virtuaalikahvit, eli etätapaamiset huilistien kesken. Tapaamisissa tuli esille toive jakaa vinkkejä huilunsoittoon ja opettamiseen liittyen. Näistä eri aiheiden tärpeistä ja vinkeistä kasattiin sivusto Materiaalipankki, joka on Suomen Huiluseuran jäsenten käytettävissä. Materiaalipankin aiheita ovat nuottikirjasto, ohjelmistoluettelo, improvisaatio, sovellukset ja Huiluseuran lehdet.

 

MateriaalipankkiNuottikirjastossa ovat ohjeet Tampereen huiluklubin ylläpitämän kirjaston käyttöön. Nuottikirjasto on Suomen Huiluseuran, sekä Tampereen huiluklubin jäsenten käytössä.

Ohjelmistoluettelosta löytyvät opettajien monipuoliset suositukset hyväksi havaituista ja toimivista huilukouluista, etydeistä ja kappaleista. Ohjelmisto on jaettu äänialan ja etumerkkien määrän mukaan, sekä mukana ovat myös oppilaisiin vetoava ohjelmisto syventäviin opintoihin. 

Improvisaatio sivulla on tietopaketti improilun alkeisiin. Artikkelissa on lista asioista, joita kannattaa ottaa huomioon improvisaation opettamisessa, sekä kattavasti konkreettisia harjoituksia ja leikkejä/pelejä ryhmä- ja yksilöopetukseen. Lisäksi artikkelista löytyy vielä materiaalilinkkejä ja -vinkkejä harjoitusten tueksi. 

Sovellukset artikkelista saa apua digitaaliseen maailmaan huilistin näkökulmasta. Linkkivinkkejä löytyy erilaisista digitaalisista ohjelmista ja sivuistoista nuotinlukuohjelmista asteikkoharjoitteluun. 

Huiluseuran lehdet sivulta löytyvät Suomen Huiluseura ry:n julkaiseman Piccolo-jäsenlehden artikkeleita, sekä lehden numeroita. Piccoloa julkaistiin vuosina 1983-2019.

 

Materiaalipankki on luettavissa vain Suomen Huiluseura ry:n jäsenille jäsenetuna ja tulemme päivittämään sinne ajan myötä lisää uutta materiaalia. Liity siis jäseneksi ja luo oma tunnuksesi sivustolle!

      LIITY JÄSENEKSI