Virtuaalivirtuoosit

kollaasi1kollaasi2

Osana Virtuaalivirtuoosit 2020 tapahtumaa järjestämme katselmuksen, joka on tarkoitettu musiikkioppilaitoksissa huilunsoittoa harrastaville lapsille ja nuorille. Katselmus järjestetään videotallennearviointina, jossa sinulla on erinomainen tilaisuus saada palautetta omasta esiintymisestäsi suomalaisilta huilunsoiton ammattilaisilta. 

Voit valita aivan mieleisesi kappaleen, joko soolon tai säestyksellisen. Katselmuksessa on sarja myös huiluyhtyeille, jos haluat valmistaa esityksen mieluummin kaverin kanssa. Alta löydät tietoa kappaleiden yhteiskestoista eri sarjoissa.  

ReettaKuvaaja Arje MulariSarjat:

  1. 11-vuotiaat ja nuoremmat (syntyneet 2009 tai sen jälkeen)   
  2. 12-15-vuotiaat (syntyneet 2005-2008) 
  3. 16- (s. viim. 2004)
  4. Huiluyhtyeet ja kamarimusiikki (ei soitinrajoituksia, huilu pitää olla yhtyeessä)

Ohjelman kesto A-sarjassa maksimissaan 5 minuuttia, B-, C- ja D-sarjoissa enintään 10 minuuttia. Ohjelma on vapaa, A-, B- ja C-sarjoissa saa olla sekä soolo- että pianosäestyksellistä materiaalia.

Videot tulisi lähettää 25.9. mennessä. Kun olet tehnyt videon, lataa video/-t omalle Youtube kanavallesi. Tarkemmat tiedot löydät alla olevasta ilmoittautumiskaavakkeesta.

Suomen Huiluseuran nettisivuilla on myös paljon muuta mielenkiintoista virtuaalitarjontaa viikonloppuna 3.-4.10.2020 ja mahdollisesti voisimme nostaa sinunkin taidokkaan esityksesi tai osan siitä kuultavaksi myös muille tapahtumaa seuraaville.

Lähetä Youtube videolinkkisi alla olevan ilmoittautumislomakkeen yhteydessä ja tule mukaan!

Ilmoittautumislomake