Select your language

News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Tampere Flute Fest tarjosi Suomen Huiluseuran järjestämän Nuori Huilisti 2023 -kilpailun voittajille palkinnoksi esiintymismahdollisuuden Tampere Flute Fest -tapahtumassa 2024. Tapahtuma on jo aivan ovella ja Nuori Huilisti -sarjojen voittajat Seela Latonen, Lidia Sieppi ja Sonja Kujala esiintyvät Talent from Home -konsertissa tapahtuman päätöspäivänä su 28.4. klo 14.00.

Seela soittaa konsertissa Heino Kasken Sonaatista 1. ja 2. osan sekä A. Scottin Salt of the Earth.

Lidian resitaalikappale on Francois Bornen Carmen Fantasia. Carmen valikoitui Lidian ohjelmistoon Tampereelle, koska hän osallistui karsintaan ja pääsi sillä myös Lapin sotilassoittokunnan solistiksi. Soittokunnan konsertti on heti seuraavalla viikolla Tampere Flute Fest -tapahtuman jälkeen. 

Sonja soittaa resitaalissa Charles Griffesin Poemin. Konsertin lisäksi Sonja soittaa Tampere Flute Festissä Carol Wincencin ja Erin Bouriakovin mestarikursseilla. Sen jälkeen hän sanoo palaavansa takaisin arkiharjoitteluun tekniikan ja muun kanssa, mikä jää vähemmälle kun kappaleita hiotaan ja viimeistellään. 

Kaikki konsertin soittajat esiintyvät yhdessä pianisti Timo Latosen kanssa.

Seela Latonen Seela Latonen, kuva Sirkku AngervoSonja Kujala kuva SASonja Kujala, kuva Sirkku AngervoLidia SieppiLidia Sieppi, kuva Sirkku Angervo

TFF 2024