Select your language

News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Tule soittamaan kanssamme! Järjestämme vuosikokouksen yhteyteen yhteissoittotapahtuman sekä toivotun nuottikirppiksen lauantaina 25.3. Helsingin Pop-Jazz konservatoriolla.

Tapaamme Helsingin Pop-Jazz konservatoriolla klo 12, osoitteessa Muotoilijankatu 1 B, 00560 Helsinki. Alkuun pidämme huiluseuran vuosikokouksen 1. kerroksen PJK-salissa, joka tarvittaessa myös striimataan meetissä. Kokouksen jälkeen kirppistelemme ja soitamme yhdessä aikuisten ja pitkälle ehtineiden harrastajien, matalan kynnyksen yhteissoittoa. Tarjolla myös kahvia ja pientä naposteltavaa. 

Merkkaa siis tapahtuma kalenteriin ja ilmoittadu mukaan lähettämällä sähköposti jäsensihteerillemme Eevalle. Ota halutessasi mukaan myytävää kirppikselle, sekä tuo yhteissoittoa varten soittimesi, mahdollisia nuotteja ja tabletti diginuoteille. Myös pikkolot, altot ja bassohuilut sekä hyvät ideat ja ehdotukset otetaan ilolla vastaan. 

Nähdään Pop-Jazz konservatoriolla mukavan huilumeiningin parissa!

SHS vuosikokouskuva