News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Vielä ehdit hankkia itsellesi festivaalipassin ja tulla mukaan mahtavaan huilutapahtumaamme Finnish Flute Fest 2022. Festivaalipassilla voit kuunnella mestarikursseja sekä workshoppeja, osallistua avoimiin workshoppeihin ja kuunnella mielenkiintoisia luentoja. Lisäksi huiluyhtyeeseen ryhmään 1, Intermediate on vielä mahdollista ilmoittautua soittamaan.

finnish flute festival 2022b LRTäytä festivaalipassilomake ja hoida passin maksu ohjeiden mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2022. 

festivaalipassilomake 

Katselmuksen, mestarikurssien ja ennakkoilmoittautumista vaativien workshoppien ilmoittautuminen on päättynyt.  Kiitos suuresta mielenkiinnosta ohjelmaa kohtaan! Valituille aktiivisoittajille tullaan lähettämään pian lisätietoa valinnoista. Lisäksi ilmoittautuminen Musiikkitalon Taiteilijaravintolan lounaalle on päättynyt.

 

Talkoolaiseksi festareille? Talkoolaisten haku on yhä käynnissä! 

Tarvitsemme mukaan reipasta ja innokasta talkooväkeä. Palkaksi tarjoamme sinulle festivaalipassin. Huomaathan, että festivaalin ohjelmaa on mahdollista seurata talkootehtävien ohella.  

HAE TALKOOLAISEKSI