News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

finnish flute festival 2022bFinnish Flute Festival hakee reippaita ja innokkaita talkoolaisia toteuttamaan huiluntäyteistä tapahtumaa yhdessä Suomen Huiluseura Ry:n, Taideyliopiston Sibelius Akatemian ja Adams Flute Centre:n kanssa 7.-9.10.2022. 

Talkoolaisten tehtäviin kuuluu muun muassa opasteiden laittoa, info-pisteellä toimimista, festivaalikävijöiden opastamista ja auttamista, sekä passien tarkistusta. Huomaathan, että festivaalin ohjelmaa on mahdollista seurata talkootehtävien ohella. 

Talkoo aika on noin kaksi 2,5 tunnin vuoroa. Palkkioksi avustasi Suomen Huiluseura tarjoaa sinulle festivaalipassin viikonlopuksi (pe-su). Talkoolaisten tulisi olla paikalla perehdyttämistilaisuudessa perjantaina 7.10. klo 12.30-13.30. Saat sähköpostilla viestin hyväksymisestä talkoolaiseksi, sekä tarkan aikataulun ja ohjeet tehtävistäsi 30.9. mennessä.

Lisätietoja 

Linkki talkoolaisilmoittautumiseen