News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Finnish Flute Festival tapahtuu Musiikkitalon alasaleissa 24.-26.9.2021 viikonloppuna. Luvassa on hieno ja monipuolinen kattaus kaikenikäisille huilisteille ja huilunsoiton ystäville. Ohjelma on nyt julkaistu, mutta muutokset ovat toki mahdollisia. Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme THL:n ohjeita. Festivaalin järjestävät Suomen Huiluseura ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, kumppaninaan Adams Flute Centre. 

Festivaalia tähdittävät Paul Edmund-Davies, Anna Garzuly-Wahlgren, Olga Ivusheikova, Gareth MacLearnon, Ulla Miilmann, Paolo Taballione ja Matthias Ziegler. Useimmat heistä esiintyvät Suomessa ensimmäistä kertaa.

 PaulE DAnna Garzuly-WahlgrenIvusheikova OlgaGareth McLearnon shsUlla Miilmann photo credit Agnete SchlichtkrullPaolo photo 2Matthias Ziegler

Tapahtumassa on vahva pedagoginen tarjonta. Luvassa on useita mestarikursseja, workshoppeja ja luentoja. Adams Flute Centre ja soitinvalmistajat ovat myös mukana. Viikonlopun aikana on mahdollisuus kokeilla myös hienoimpia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja soittimia. Voit myös tulla soittamaan huiluyhtyeisiin Gareth McLearnonin johdolla.

Nuorille huilisteille järjestetään katselmus Organo-salissa, joka on upea ja erinomaisesti soiva tila. Tässä on nuorille huilisteille hieno tilaisuus päästä esiintymään Suomen musiikkielämän keskukseen.

Konserteissa esiintyvät ulkomaisten vieraidemme lisäksi Helsingin orkestereiden soolohuilistit Yuki Koyama, Niamh McKenna ja Alexis Roman. 

Festivaalille voi osallistua edullisesti, huoletta ja turvallisesti. Ilmoittautumisaika on 1.-31.8., lisätietoa löytyy täältä

Tarjontaa on paljon sekä nuorille huilisteille, ammattiopiskelijoille että ammattilaisille. Nyt jos koskaan kannattaa osallistua, tämä tilaisuus ei ihan heti toistu!

finnish flute festival 2021

FFF logot1
FFFLogot2