News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Suomen huiluseuran vuosikokous 27.3.2021 pidettiin tänä vuonna etäkokouksena pandemian edelleen rajoittaessa elämäämme. Positiivinen ilmiö tänä aikana on kuitenkin se, että kokouksiin pääsee osallistumaan yhtäläisesti ympäri Suomea, Helsingistä Rovaniemelle saakka. Suuri kiitos kaikille kokouksessa mukana olleille, oli hauska nähdä teitä! Vuosikokousasiat saatiin sujuvasti läpikäytyä ja hieman kuulumisiakin vaihdettiin.  

Huiluseuran johtokuntaan saatiin uutta voimaa. Johtokunnassa uusina jäseninä aloittavat Niamh McKenna ja Henna-Riikka Wacklin (sihteeri). Johtokunnan tällä erää jättäneille Jolanda Ojaselle, Hanna Tissarille ja Saara Lehtoselle lausumme suuren Kiitoksen!

Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Rea Metsähonkala, varapuheenjohtajana Pia Tiainen, jäsensihteerinä Eeva Kunnas, taloudenhoitajana Tiina Rantala ja jäseninä Petri Alanko, Laura Raudaskoski ja Maisa Pasila. 

Siirrämme katseemme tulevaan ja pyrimme tarjoamaan jäsenillemme mielekästä toimintaa jatkossakin. Nyt kiikarissa on tietysti ensisijaisesti päätapahtumamme Finnish Flute Festival 24.-26.9. Helsingissä Musiikkitalolla. Huiluseura osallistuu useiden muiden soitinseurojen kanssa myös 19.11. Tampere-talossa järjestettäville valtakunnallisille musiikkikasvatuspäiville (FiSME) jonka yhteydessä järjestettävään ”Kahvikuppikunta” hetkeen SHS tarjoaa omaa ohjelmaa. 

Tapahtumien lisäksi teemme kovasti työtä jotta uudet kotisivumme saavuttaisivat entistäkin suuremman suosion ja pyrimme toimimaan yhdistävänä ja tiedottavana tahona kaikessa mitä huilunsoiton saralla Suomessa tapahtuu. Näihin tavoitteisiin päästään tietysti vain aktiivisten jäseniemme tuella!

Toiveikasta vuotta toivottaen,
Rea Metsähonkala 
SHS, puheenjohtaja

SHS vuosikokous 1