News and Articles

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Kiillotellaan huilut ja saundit sekä herätellään kroppa talvihorroksesta ja karanteenipöhnästä! Tampere Filharmonian huilisti ja TAMK Musiikin huilunsoiton opettaja Annaleena Jämsä opasti verkkokurssillaan La 27.2.2021 Helsingin Puhallinmusiikkiyhdistys ry:n Facebook-Livessä huilun saloihin. Tuokio on tallennettuna myös sinulle kuunneltavaksi.

AnskuVerkkoluennolla pohdiskellaan hengitystä, tuenkäyttöä, sointia, sävyjä ja resonanssia - voiman ja rentouden sopivaa sekoitusta äänenmuodostuksessa.

"Humisevan huilun huulille nostin,
sormet ne sousi ja säveltä toisti.
Suru suli, vilisi virsien tulva,
ihana aurinko sieluuni loisti,
soi soiseli, sieluuni loisti ja huiluni ilosta itki.”

Opetustuokion tarjosi Helsingin Puhallinmusiikkiyhdistys kaikille seuraajilleen ja uusille tuttavuuksille. Luento on tallennettu Helsingin puhallinmusiikkiyhdistyksen Facebook sivuille yksityisharjoittelun tueksi ja se on katsottavissa vuoden 2021 loppuun saakka. Kurssin aikana voit kokeilla harjoituksia oman soittimen kanssa. Varaa mukaasi mehupilli sekä mahdollisesti keppi käsien pyörittelyyn.

Helisemässä? Sinä vai huilu?