Select your language

Concerts & Events

Events

SHS vuosikokous

 Legends TFF 2024

 

 

Tälle sivulle kerätään tietoja kiinnostavista konserteista ja tapahtumista.
Täyttämällä lomakkeen voit lähettää tiedot konsertista kätevästi sivuston ylläpidolle. Voit ilmoittaa meille myös tulevasta tapahtumasta laittamalla sähköpostia. Liitä mukaan  kuva ilmoitusta varten sekä linkki tapahtuman nettisivuille. 

Pe 26.7.2024 klo 19.00
Savitaipaleen kirkko, Savitaipale

Bernadett Bogányi, huilu
Saara Särkimäki, sello
Tatu Eskelinen, piano
Johannes Hakulinen, viulu
Kasperi Leponiemi, kitara
Pihla Terttunen, mezzosopraano

Tässä konsertissa matkataan suomalaisista järvimaisemista Keski-Euroopan kautta Afrikan eteläosiin, josta matka jatkuu Aasiaan, ja Tyynenmeren yli Amerikan mantereelle ja lopulta takaisin Suomenlahden rantamille.

Tällä matalapäästöisellä matkalla voidaan uppoutua niin kotoisiin kuin eksoottisiinkin maisemiin, nähdä Suomenlahden aaltojen paiskautuvan rantakivikkoon, buddhalaisen temppelin nousevan kohti korkeuksia Aasiassa, eksoottisten lintujen laulavan viidakossa, ja veden virtaavan Hollannin kanaaleissa. Voidaan kuulla miten säveltäjien musiikissa kuuluu heidän oman kulttuurinsa piirteet, mutta myös miten muualta tuleva tulkitsee näitä piirteitä omien linssiensä läpi.

Konsertti on juonnettu ja siinä kuullaan musiikkia mm. säveltäjiltä Sibelius, Duparc, Villa-Lobos, Debussy, Ravel ja Ravi Shankar.

Liput 28€.