Select your language

Concerts & Events

Events

TFF Article photo

Pedipäivä2023

119 A IFFC Bewerbungsplakat 2023 DINA4

Tälle sivulle kerätään tietoja kiinnostavista konserteista ja tapahtumista.
Täyttämällä lomakkeen voit lähettää tiedot konsertista kätevästi sivuston ylläpidolle. Voit ilmoittaa meille myös tulevasta tapahtumasta laittamalla sähköpostia. Liitä mukaan  kuva ilmoitusta varten sekä linkki tapahtuman nettisivuille. 

Su 24.9.2023 klo 16.00
Taidekoti Kirpilä, Helsinki

Livia Schweizer, huilut
Anna Kuvaja, piano

SADEPUU – luonnos on Taidekoti Kirpilään toteutettu muunnelma vuoden 2023 Hiljaisuus-festivaalin tilausteoksesta. Konsertti kertoo vedestä. Teoskokonaisuuden aineksina ovat soiva musiikki ja tila, joka valuu osaksi konsertin teemaa. Konsertin musiikki keskittyy veteen, joka on märkää, sumuista, notkeaa, kaiken peittävää. Sadepuu kutsuu yleisön rauhoittavaan hetkeen kokemaan musiikin ajassa ja tilassa, aistillisessa ja vedenalaisessa tunnelmassa. Konsertin musiikki koostuu sekä improvisoidusta että sävelletystä musiikista kietoutuen enimmäkseen japanilaisen ja suomalaisen musiikin ympärille. Säveltäjänimet ovat Kaija SaariahoLili BoulangerHeta AhoOuti TarkiainenToshio HosokawaMioko YokoyamaToru TakemitsuSergei Rachmaninov ja Jean Sibelius. Alkuperäisteoksessa SADEPUU tilasuunnittelun Hiljaisuus-festivaalille teki Jukka Huitila ja teoskonseptin suunnitteli Lauri Sallinen.

Vapaa pääsy. Konserttiin on 40 paikkaa, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä. Emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia, mutta jos haluat varmistaa oman paikkasi, voit noutaa paikkalipun Taidekodista sunnuntaina klo 12 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!