Artikkelit ja tiedotteet

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake

Tervetuloa tutustumaan seuran toimintaan ja suunnittelemaan tulevaa yhdessä Huiluseuran kanssa! Lauantaina 26.3.2022 klo 12.00 aloitamme Sanna Ahvenjärven luennolla Säveltämisen pedagogiikasta, ja klo 13.30 alkaa Suomen Huiluseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Luento ja vuosikokous järjestetään etänä Meetissä.

SannaTwitterArtHippa2 445x 1Säveltäjä ja sävellyksen ja musiikin hahmotusaineiden lehtori Sanna Ahvenjärvi on ohjannut useissa oppilaitoksissa Suomessa ja ulkomailla sävellys- ja improvisaatiotyöpajoja, sekä kouluttanut ja luennoinut eri täydennyskoulutushankkeissa ja seminaareissa (muun muassa SäPe, Äänen äärellä, Mutes ry:n ja FISMEn seminaarit). Hän on myös ollut mukana kokoamassa Opus 1 -sävellyksen aineistopankkia. Taiteen perusopetuksen ops-uudistuksen myötä säveltäminen ja improvisaatio tulivat osaksi musiikkioppilaitosten arkea. Opus 1- sivusto pyrkii vastaamaan uuden opetussuunnitelman tarpeisiin ja antamaan työkaluja ja näkökulmia säveltämisen opettamiseen. Sanna Ahvenjärvi on tehnyt sävellysdiplomin Mozarteum-yliopistossa Itävallassa vuonna 2005 ja suorittanut musiikin teorian ja säveltapailun opettajan jatkotutkinnon Oulun konservatoriossa vuonna 2002.

Sannan etäluennolla käsitellään Säveltämisen pedagogiikkaa instrumenttiopettajan näkökulmasta. Mukana on myös soivia harjoituksia, eli pidäthän huilun lähellä! Matalat ja korkeat huilut (altot, bassot, pikkolot) sopivat myös hyvin mukaan.

Jäsensihteeri lähettää sähköpostilla ohjeet kokoukseen ilmoittautumiseen kaikille seuran jäsenille. Myös kokouslinkki lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Otamme mielellämme mukaan myös uusia aktiivijäseniä!