Artikkelit ja tiedotteet

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake

TERVETULOA OSALLISTUMAAN HUIKEAAN KANSAINVÄLISEEN JÄSENTAPAHTUMAAMME!

Musiikkitalo, Helsinki 7.-9.10.2022

Finnish Flute Festival on Suomen Huiluseuran ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian yhdessä tuottama, pedagogisesti painottunut jäsentapahtuma kaikille huilisteille ja huilumusiikin ystäville.

finnish flute festival 2022Kansainvälistä tunnelmaa tapahtumaan tuovat lukuisat tunnetut huippuhuilistit ja pedagogit ympäri Eurooppaa. Luvassa on kolmen päivän ajan uskomaton kattaus mestarikursseja, luentoja, workshoppeja ja maailmanluokan konsertteja.

Kotimaista osaamista tapahtumassa edustavat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian huilupedagogit tarjoten mestarikursseja toisen asteen opiskelijoille sekä edistyneimmille musiikiopistojen oppilaille.

Tarjolla on myös katselmus nuorille harrastajille. Katselmuksen osanottajat saavat asiantuntevaa palautetta arvostetuilta suomalaisilta huilupedagogeilta, orkesterihuilisteilta sekä alan opiskelijoilta.

Open Stage tarjoaa festivaalin aikana estradin kaikille huilisteille ikään ja soittovuosiin katsomatta.

Pääyhteistyökumppanimme Adams Flute Center on myös paikalla Musiikkitalolla koko viikonlopun ajan tarjoten mahdollisuuden tutustua eri valmistajien huiluihin.

Tule viihtymään, oppimaan ja inspiroitumaan!

kollaasi1kollaasi2