Artikkelit ja tiedotteet

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Suomen Huiluseura osallistuu Suomen musiikkikasvatusseura FiSME ry:n järjestämille viidensille kansainvälisille musiikkikasvatuspäiville Tampere-talossa 17.-20.11.2021.

 

FiSME

Perjantaina 19.11. klo 15.00–15.45 on soitinseuroille järjestetty mahdollisuus kokoontua ”kahvikuppikunnittain”. Kahvikuppikunta- tapaaminen antaa eri soitinseuroille mahdollisuuden kokoontua, keskustella, kouluttautua tai jakaa ajatuksia juuri niistä ajankohtaisista ideoista, jotka koskevat erityisesti oman instrumentin opettamista, ja tavata oman instrumentin opettajien vertaisryhmää. Sekä tietenkin
tavata kollegoita ympäri Suomen!

Huiluseuran kahvikuppikunta-tapaamisessa saamme Annika Gummerus-Putkiselta ohjeita ja opastusta improvisointiin ja nimenomaan siihen kuinka voimme sitä oppilaillemme opettaa ja liittää osaksi kunkin oppilaan opintopolkua. Annika esittelee muutamia lyhyitä videoita eri tasoisilta improvisaatiotunneiltaan. Ja kysymyksille ja keskustelulle löytyy tottakai myös tilaa.

Ilmoittautuminen avautuu 13.9.2021 ja on avoinna 13.10.asti.

Nelipäiväisessä tapahtumassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa; konsertteja, luentoja ja työpajoja. Ohjelmaan kannattaa käydä tutustumassa FiSMEn omilla sivuilla.