Artikkelit ja tiedotteet

Olemme rajanneet Suomen Huiluseuran sisältöä vain jäseniemme käyttöön. Mikäli olet jo seuramme jäsen ja sinulta puuttuu vielä tunnukset sivuille, olethan yhteydessä jäsensihteeriimme. Jos et ole vielä jäsen, käy täyttämässä jäsenhakemuslomake 

Tampere Flute Fest on kansainvälinen ja nopeasti kasvava, huiluyhteisössä ilmiöksikin muodostunut huilufestivaali, joka järjestetään nyt toista kertaa 24.4.-25.4. 2021. Koronarajoitusten vuoksi tämänvuotisen festivaalin ohjelma nähdään kokonaisuudessaan internetin välityksellä, joten jokainen huilumusiikin ystävä voi nauttia korkeatasoisesta, innoittavasta ja huiluntäyteisestä viikonlopusta suoraan kotisohvalta käsin. 

 

ONLINE-FESTIVAALI KAUNIISSA TAMPERE-TALOSSA 

Tampere Flute Festin puitteet ovat hulppeat myös online-lähetyksessä, sillä TFF:n tiimi, esiintyjät ja tapahtuman tuottajat (BMusic Finland ja SemiLive) lähettävät festivaalin suorana pohjoismaiden suurimmasta kongressikeskuksesta Tampere-talosta.  

 

KANSAINVÄLISTÄ TUNNELMAA POHJOISMAISIN VIVAHTEIN

Janette Leván uusiVuoden 2021 Tampere Flute Fest tuo esiin uuden sukupolven huilisteja, kansainvälisiä tähtiä sekä pohjoismaisia musiikillisia vivahteita. Festivaaliohjelmaan sisältyy muun muassa mestarikursseja kansainvälisten huippuhuilistien johdolla, joista mainittakoon Francisco López, Yuki Koyama ja Silvia Careddu. 

Ohjelmassa kuullaan myös huiluresitaaleja, joissa esiintyy muun muassa vuoden 2020 Young Artist -kilpailun voittajan Janette Leván. Kansainvälisen solistin Silvia Careddun ”tarinoita rakkaudesta”- resitaali on yksi viikonlopun odotetuimpia konsertteja Nordic Delights of the Flute -gaalakonsertin ohella. Gaalakonsertissa esiintyvät huilistit Annaleena Jämsä, Alexis Roman, Yuki Koyama ja Beatriz Macías.  Puvustuksesta vastaa huippusuunnittelija Jukka Rintala, joten pohjoismaista eleganssia on musiikin ohella luvassa myös gaalakonsertin esiintyjien puvustuksessa. 

Tämän vuoden festivaali tarjoaa myös lastenkonsertin. Lapsille on luvassa tarunhohtoinen ja jännittävä musiikkisatu ihmeellisestä Galiciasta. Konsertin musiikista vastaa huilisti Paloma Catalan luotsaama Ruskaduo ja tarinankertojana konsertissa toimii Pikku Kakkosestakin tuttu Veera Degerholm.  Young Artist -kilpailun kolme sarjaa kattava finaalikierros, sekä innokkaille harrastajille suunnatun Flute Lovers -kilpailun finaali lähetetään maanantaina 19.4. 2021. 

 

TFF 2021 COVER PICTUREILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMINEN

Tampere Flute Fest haluaa toivottaa huilistit ja huilumusiikin ystävät kaikkialta maailmasta tervetulleeksi inspiroivaan, kansainväliseen ja musiikilliseen viikonloppuun täynnä huilun juhlaa! Huiluseuran jäsenille on lähetetty jäsenpostin mukana tarjouskoodi sekä ohjeet lipun hankintaan. Jos et ole omaasi saanut, ole yhteydessä jäsensihteeriimme.

Lipun tapahtumaan voi hankkia oheisen linkin kautta: 
https://www.semilive.fi/fi/lahetykset-ja-liput/bmusic-livestreamit/tampere-flute-fest-2021/

Lippuja myydään myös osoitteessa
www.lippu.fi

Lauantain 24.4. ja sunnuntain 25.4. päiväkohtainen ohjelma kellonaikoineen sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta: www.tampereflutefest.com 

 

TFF PÄHKINÄNKUORESSA

Tampere Flute Fest on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen organisaatio, jonka taiteellinen johtaja ja perustaja on Tampereella asuva kansainvälinen solisti Beatriz Macías. 

TFF-taustatiimissä toimii innokkaita huilisteja, huilunsoiton opettajia ja muita kulttuurialan huippuosaajia. TFF:n tavoitteena on innostaa ja rohkaista kaikenikäisiä ja tasoisia huilisteja sekä nostaa esiin uuden sukupolven nousevia kykyjä. Tampere Flute Fest toimii aktiivisesti maamme kulttuurikentällä tarjoten monipuolisia tapahtumia ja vuosittain järjestettävän kansainvälisen huilufestivaalin. Yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat avainsanoja TFF:n toiminnassa. Organisaatio haluaa keskittyä lisäksi oppimisen iloon, kannustamiseen, kansainvälisyyteen sekä maamme musiikki- ja kulttuurielämän kehittämiseen. Lisää tietoa festivaalista ja TFF-tiimistä löytyy festivaalin nettisivuilta. Tervetuloa seuraamaan festivaalia myös Instagramissa ja Facebookissa. 

Johanna Kärkkäinen 
Tiedottaja, TFF

2021 Nordic Delights of the Flute Gala Concert